Testimonials

Gert-Jan

“Vandaag was voor mij een hele bijzondere dag, mijn kennis- making met Authentic Relating, een hele fijne manier om tot mezelf te komen met de mensen om je heen. Was ik vanmorgen nog twijfelachtig of ik wel zou gaan, ben ik nu enigszins triest dat ik weer weg ben. Op mijn zoektocht naar de zin van mijn bestaan en hoe ik dat zou moeten invullen heb ik hier kunnen ervaren hoe fijn het is om gewoon te zijn en te uiten wat je ervaart. Wat me dichter bij mezelf brengt en antwoorden en vragen oplevert. Een van die vragen is ‘Hoe wil ik nu verder?’, ik denk dat deze vorm van contact/ meditatie mij daarin gaat helpen en wil er ook zeker een vervolg aan geven. Ik wil iedereen bedanken die er vandaag bij was voor jullie energie en liefde.” 

Avi

“Gisteren een heel bijzonder ont-moetingsevenement ervaren bij Evert (moeilijk om het een workshop te noemen omdat het zoveel meer is dan dat…). Met een kleine groep gingen wij in verbinding met elkaar, door elkaar in de ogen te kijken en te ervaren. Alles mocht er zijn in de verbinding… en alles is ok. Reiken naar elkaar… aanraken… grenzen… geven… blijheid… liefde… verdriet… verbinden… angst… verlatingsangst… overwhelming… Alles in zo’n veilige setting… met de fijne, afgestemde, rustgevende en vertrouwen gevende stem en begeleiding van Evert. Respect! AANRADER!!!”

Frans

“Ik kan mezelf nog wel eens kwijtraken in contact met anderen. Ik vind dat je met Authentic Relating hele mooie oefeningen geeft om hier meer bewustzijn op te krijgen. Je leert constant te peilen: waar ben ik nu en wat voel ik nu in contact met anderen. Ik heb gemerkt dat ik dat de afgelopen week ook regelmatig heb toegepast en hoop dat steeds meer te doen.”

Letteke

“In contact staan met anderen is iets waar ik me lang niet altijd comfortabel bij voel. De interactieve meditatie vormen die Evert tijdens de Authentic Relating avond aanbood, ondersteunden mij bij de zoektocht naar het comfort en discomfort dat ik vind in het contact met anderen. Binnen slechts een paar uur, leverden de oefeningen en het contact met de andere deelnemers mij nieuwe inzichten op. Binnen de veilige omgeving die Evert creëerde, vond ik écht contact met vreemden, hielpen anderen mij om beter inzicht te krijgen in mijn eigen krachten en kwetsbaarheden en heb ik een eerste stap gemaakt om dichter bij mijzelf te blijven, óók als een ander mij soms in eerste instantie uit mijn evenwicht brengt.”

Monique

“Ik heb genoten van de ongedwongen sfeer en de ruimte die je bood om open en eerlijk in contact te zijn met anderen. De oefeningen brachten mij verstilling, waarin ik de gelegenheid kreeg eerst mijn eigen toestand te beleven en waar te nemen hoe een ander op mij inwerkt. Hier woorden aan geven bracht verdieping in het contact met de anderen. Ook ervoer ik het als prettig feedback op mijn presentie en gedrag te krijgen. Het krijgen van onverdeelde aandacht van meerdere anderen brachten mij in een speelse expressie, waarin ik me helemaal in mijn element voelde. Ik voelde veel verbinding met de anderen, die zichzelf ook zo open stelden. Een vreugdevolle avond al met al. Dankjewel Evert en deelnemers!”

Mart

“Ik heb een heel bijzondere avond gehad. Ondanks dat ik niemand kende ontstond er al snel een bijzondere open sfeer, waarin ik werd uitgenodigd om mezelf te laten zien en onderzoeken, ondersteund door de andere deelnemers. Ik heb mooie mensen in hun aller eigenheid mogen ontmoeten, en ben geconfronteerd met mijn eigen sterke en minder sterke kanten.

Evert nodigt je uit alles te aanschouwen zoals het is, en het lukt hem ook om dat over te brengen! Evert leidt de avond precies zoals hij is: nieuwsgierig, open, beschouwend en helder. Meditatie in relatie is een prachtige vorm voor een actieve ontmoeting met jezelf en je medemens.”

Jacky

“Ik vond het een waardevolle workshop. Mooie, zachte en heldere begeleiding door Evert. Veilige en liefdevolle setting. Goed opgebouwd. Wat voor mij vooral zo waardevol was, was dat ik door de subtiliteit van de oefeningen ik zo precies kon voelen wanneer ik bij mezelf ben en hoe snel ik daarbij wegga. Hoe ik op een heel subtiel niveau kon voelen waar ik mijn best aan het doen ben voor de ander en hoe heerlijk het is om het contact aan te gaan vanuit echt niets hoeven. Ook heel fijn om zo gezien te worden door de anderen en het mooie te horen dat zij in mij ervaren. En de schoonheid in de anderen te zien en dat aan hen te communiceren.”

Joek

“De meditatie en het contact heb ik als heel plezierig ervaren. Fijn om op deze manier contact te maken met jezelf en de ander(en)! Evert’s openheid en kwetsbaarheid gaf een mooie bodem om ook makkelijker open te zijn. Hij stemde goed af op de groep en geeft op rustige en heldere wijze uitleg aan de oefeningen.”

Eric

“Dank je Evert voor de prachtige avond! Wat ik zo bijzonder vind is dat je de gelegenheid creëert waarop je met mensen in contact kan komen op een manier dat je in de maatschappij niet zomaar doet. Je leert de mensen echt kennen. Meditatie in relatie heeft een enorm verdiepingspotentieel! Massage voor de ziel. :) De avond mondde uit in een ontroerende en open verbinding tussen de vier personen in mijn groepje, die tot daarvoor elkaar nog niet kenden. Ik vond het ontzettend mooi dat zij zo snel hun kwetsbaarheid durfden te laten zien. Door je zachte begeleiding vanuit stevigheid weet je een veilige setting te creëren waarin dit mogelijk is.”

Monique S.

“De workshop en de contacten in de workshop waren heel fijn. De workshop zit zodanig in elkaar dat er voldoende tijd en ruimte is om echt bij jezelf te komen en te ontdekken wat er innerlijk speelt, terwijl je in contact en communicatie blijft met de ander. De oefeningen waren zo opgebouwd dat ik merkte dat ik op een steeds dieper niveau in mezelf kon waarnemen wat er gebeurde en daardoor heb ik in korte tijd belangrijke nieuwe inzichten gekregen.

Ook vond ik het fijn te ervaren hoe Evert zelf duidelijk de kunst van het ‘aanwezig zijn met dat wat is’ beheerst en van daaruit voor de aanwezigen een hele veilige omgeving creëerde om zich te openen.”

Gabi

“Na het volgen van een avond Authentic Relating bij Evert voel ik mij meer verbonden met mijzelf en met de mensen om mij heen. De opbouw van de avond was bijzonder goed om vanuit de verbinding met jezelf steeds meer te ontspannen in een liefdevolle verbinding met de ander. Hierin werd steeds duidelijker voor mij hoezeer die ander een spiegel was voor mij. Evert dankjewel voor deze mooie ervaring!”

“Bijzonder te merken dat je zo intiem in het moment kunt zijn met elkaar, ‘vroeger’ beleefde je zoiets alleen met je partner. Bij Authentic Relating kun je dit met wildvreemden beleven.”

Mariëlle

“Bijzonder hoe ik in zo’n korte tijd met allemaal onbekenden zo intiem werd. Daar is een veilige bedding voor nodig en die geeft Evert. Met rust, informatie en permissie dat niets weg hoeft, dat alles welkom is. De oefeningen waren afwisselend en in elke oefening ontdekte ik weer iets nieuws over hoe ik dat nou doe, werkelijk contact met iemand maken. De ene keer was het spannend, soms ontroerend, dan weer vrolijk. Ik kwam er verrijkt en gevoed vandaan!”

Comments are closed.