Over mij

wwww

Mijn blik is altijd gericht geweest op de essentie van dingen. Door meer dan twintig jaar intensieve studie en ontwikkeling, heb ik een helderheid die me in staat stelt om snel de ‘heart of the matter’ te zien. Mijn leven staat in het teken van heling en bevrijding. Jong raakte ik mijn zekerheden kwijt en voelde ik me niet thuis bij mezelf en de wereld. Ik werkte hard om te voldoen aan het ideaal van een krachtig en succesvol persoon, totdat ik in contact kwam met de schoonheid en kracht van kwetsbaarheid en de enorme zachtheid en liefde die hieruit voortkomen. Nu is het mijn missie te getuigen van de warmte en volheid van leven die voortkomt uit het volledig omarmen van jezelf. 

Lees hier mijn verhaal.

Visie

Als je werkelijk bereid bent om jezelf te ontmoeten, zal het leven je precies dat geven wat nodig is om te worden wie je werkelijk bent. In alles wat je overkomt zit een diepgang, een betekenis, die je op het moment zelf vaak niet kunt bevatten of overzien. Je kwetsuren dienen het hogere doel van de ontplooiing van de rijkdom die je in je innerlijk met je meedraagt, en die je ware natuur is. De essentie van Authentic Relating is het oprechte verlangen om jezelf te zijn, je te ontdoen van alles wat niet werkelijk bij je hoort en de moed die nodig is om je eigen weg te gaan. Als je de gebaande paden verlaat zul je jezelf tegenkomen, zowel het hoogste als het laagste in jezelf, het licht en het donker. De kwetsbaarheid die je dan ervaart is als een ruwe diamant waarvan je het licht nog niet kunt zien, maar die een enorme rijkdom in zich draagt. Het is je kwetsbaarheid die je vrij zal maken, die je herenigt met je onschuldige natuur en werkelijk in verbinding brengt met jezelf en anderen. Grenzeloze kwetsbaarheid is onkwetsbaar!

Personalia

Ik ben geboren op 28 oktober 1980 te Groningen en woon sinds 2001 in Utrecht. Hier ben ik aan de Universiteit voor Humanistiek opgeleid tot humanistisch geestelijk raadswerker. Daarnaast heb ik de opleiding tot docent levensbeschouwing gedaan en ben ik twee jaar werkzaam geweest in het onderwijs als docent burgerschap en docent levensbeschouwing. Daarna ben ik met Authentic Relating begonnen en heb ik de opleiding to Circlingfacilitator gedaan bij Circling Europe. Sinds 2015 ben ik begeleider bij de Gewijde Reis, waar met veel liefde en toewijding mensen ondersteund worden in diepgaande transformatieprocessen. Ook ben ik deel van het Ecstatic dance Utrecht team, dat met evenveel liefde en toewijding elke week prachtige verdiepende dansavonden verzorgt. Last but not least ben ik sinds 2011 in de leer bij Levend Gewaarzijn, die interactieve meditatieretraites verzorgt en een belangrijke inspiratiebron is geweest voor Authentic Relating.

Comments are closed.